Loading...

2 slaapkamer appartement in hartje Chiado

€450,000

Omschrijving

Dit appartement bevind zich op de tweede etage van een mooi herenhuis in het hart van Chiado. Het appartement is ongeveer 91 vierkante meter.

Zoals de meeste appartementen in dit gebouw, wordt ook deze gebruikt als kantoorruimte. De verkoper zal dit appartement omtoveren in een super de luxe 2 slaapkamer appartement met 2 badkamers.

De kers op de taart is dat de verkoper het appartement van de derde verdieping verkocht aan een Golden Visa-aanvrager, die voor de nieuwe €350.000 drempelregels verkoopt, door het eigendom in de schelp te verbreken (ongebouwd appartement) + renovatie (aparte vergunningverlening en bouwcontract), zodat het voldoet aan de vereisten voor het 350K Golden Visa-programma. Dit betekent dat u het beste van beide werelden kan hebben, dat wil zeggen, uw woning verbouwen, gelegen op de meest vooraanstaande locatie in Lissabon en geen zorgen hoeven te maken over de vergunning of renovatiewerkzaamheden. Plus u komt in aanmerking voor de Golden Visa … Ervan uitgaande dat dit dit de motivatie is.

Het gebouw is ongeveer 15 jaar geleden volledig gerenoveerd en een betonstructuur heeft de vorige Pombalino-structuur vervangen, met alleen de gevels als een eerbetoon aan de prachtige historische oorsprong van het gebouw. Een lift, die eigenlijk direct in het appartement opent (New York stijl) werd ook bij de renovatie toegevoegd. De “renovatie” (schilderen en onderhoud) van de gevels en gemeenschappelijke ruimten van het gebouw is al door alle eigenaars overeengekomen (en zijn beschikbaar), zodat de werkzaamheden tegelijkertijd met het aangrenzende gebouw zullen beginnen (momenteel) onder renovatie). In de tussentijd heeft de gemeenteraad 2 ondergrondse openbare parkeerplaatsen bij het appartement toegevoegd, waar u een parkeerplaats of pay-as-you-go kunt huren. Er kunnen echter ook parkeerplaatsen worden gehuurd in de parkeergarage naast de deur of u kunt gewoon op straat parkeren (gratis voor de bewoners).

Locatie

Deel deze Woning