Loading...

Madeira

huis te koop portugal madeiraHuis te koop Portugal Madeira

Huis te koop Portugal Madeira – De eilanden Porto Santo en Madeira, midden in de Atlantische Oceaan, zijn perfecte uitwijkplaatsen met een schitterende natuur. Naast het blauw van de oceaan en het groen van de flora vallen de exotische planten en bloemen op. Bijna het gehele gebied van de eilandengroep is een gebied wat beschermd wordt, onder andere het grootste laurierbos van de aardbol.

Het eiland van de immer voortdurende lente heeft aantrekkelijke temperaturen het gehele jaar door en is dus prima voor alle mogelijke belevenissen in de buitenlucht. U kunt wandelingen maken parallel aan de Levadas (kanaaltjes voor irregatie). U kunt ook de stad Funchal bezichtigen en het eiland en erfgoed uit de tijd van de ontdekkingsreizen leren kennen. Een tocht maken op zee op is ook een perfecte gelegenheid om de kuststreek te ontdekken vanuit een ander oogpunt.

In dit beminnelijke natuurlijke gebied zijn welzijn en evenwicht bekende begrippen. Madeira heeft verscheidene badplaatsen en gemakkelijke entrees tot de oceaan om alle mogelijke watersporten te bedrijven of om te duiken. Porto Santo in het bijzonder is de plek om u te bevrijden van de stress en deel te nemen aan een thalassotherapie programma. Ook kunt u een strandvakantie sa
mendoen met golfen.

De vele festiviteiten het gehele jaar door zijn uitstekende mogelijkheden bekend te worden met de traditionele keuken en Madeira uitbundig te zien feesten. De voornaamste zijn Carnaval, het Atlântico Festival, het Bloemenfeest en in het bijzonder het vuurwerk op oudejaar.

Op zoek naar uw huis te koop portugal madeiradroomhuis?

Spreekt dit alles u aan? Bent u geïnteresseerd om op Madeira of Porto Santo uw toekomstige droomhuis of vakantiehuis aan te schaffen? Wij helpen u graag verder. Neem een kijkje in ons aanbod en mocht u niet vinden wat u zoekt? Neem dan gerust contact met ons op. Wij van huis kopen Portugal .com vinden hetgeen wat u zoekt!
Huis te koop Portugal Madeira: “prachtige pittoreske dorpjes aan de kust. Madeira is één van de prachtige eilanden die Portugal rijk is”.