Loading...

Algarve

huis te koop portugal algarveHuis te koop Portugal

Huis te koop Portugal  – De Algarve is een prachtige en zeer populaire bestemming in het zuiden van Portugal. U kunt er het hele jaar genieten van een heerlijk mediterraan zeeklimaat. Als u op zoek bent naar een villa of appartement waar u het hele jaar heerlijk van de zon kan genieten dan is deze streek in Portugal de beste optie.De 200 kilometer lange kustlijn is afwisselend met prachtige stranden en rotspartijen. Er zijn prachtige ongerepte stranden als Praia da Murracao en Praia do Castelejo. Naast de ongerepte stranden en natuur zijn er ook een schat aan andere bezienswaardigheden. Zo zijn er grote golfbanen,  jachthavens en musea.

Het woord Algarve is afkomstig van het Arabische “Al Gharb” wat westen betekent. De Arabische cultuur is ook nog steeds terug te zien en een groot deel van de Algarve. De mooie statige huizen met prachtige Arabische afwerking in de vorm van artistieke tegels aan de muren.

Het zuiden is het meest populaire gebied van de Algarve met prachtige stranden en grote jachthavens. De steden zijn prachtig met vaak witgeschilderde huizen. De westkust is voornamelijk rotsachtig met dorpen die een prachtig uitzicht bieden over de zee. Het water van de Atlantische Oceaan is aan de westkust wel iets kouder dan aan de zuidkust. Naast de bijna 40 verschillende golfbanen die de Algarve rijk is zijn er ook veel prachtige historische monumenten. In Vila do Bispo bijvoorbeeld is het Sagres fort, gelegen op het zuidelijkste puntje van de Algarve heeft een prachtig uitzicht. Het door grote indrukwekkende stadsmuren omringde Lagos en ook het Ponta da Bandeira fort uit de 17e eeuw zijn zeker het bezoeken waard is.

Hier hebben wij de mooiste plaatsen van de Algarve voor u uitgelicht. Dit zijn de plekken die u moet overwegen voor u een huis te koop Portugal Algarve:

Huis kopen Portugal Huis kopen in Portugal Huis te koop Portugal Goedkoop huis kopen Portugal Huis Portugal Huis in Portugal Huis Portugal Kopen Huis in Portugal kopen Huizen te koop Portugal Portugal huis kopen Villa kopen Algarve Appartement kopen Algarve Villa te koop AlgarveAppartement te koop Algarve Villa kopen Portugal