Loading...

De Eilanden

Huis kopen Portugese eilandenGoedkoop huis kopen Portugal Eilanden

Goedkoop huis kopen Portugal Eilanden – De Portugese eilanden liggen in de Atlantische oceaan en zijn een van de best bewaard gebleven geheimen van Portugal. De eilanden zijn nog niet ontdekt door het massatoerisme en dat zorgt ervoor dat je hier heerlijk kan genieten van de natuur en de prachtige stranden. 

Madeira en de Azoren zijn eilanden die ook onderdeel maken van Portugal. De archipel ligt niet vlak naast het vasteland van Portugal maar in het midden van de Atlantische Oceaan. Madeira wordt gekenmerkt door een schitterende natuur en trekt veel wandel liefhebbers. Door het aantrekkelijke klimaat Madeira door het gehele jaar perfect om te bezoeken. De Azoren zijn in Nederland en België minder bekend als reisbestemming en de eilandengroep ligt een stuk verder van Portugal. De Archipel bestaat uit negen eilanden die allen bewoond zijn.

MadeiraGoedkoop huis kopen Portugal Eilanden Madeira

De eilandengroep heeft ook de naam Madeira, hiervan is het eiland Madeira de grootste van allemaal met een grootte van 740 vierkante kilometer. De andere eilanden zijn Ilhas Selvagens Porto Santo en Ilhas Desertas. Funchal is de hoofdstad van Madeira en al sinds de zeventiende eeuw een aankomsthaven voor boten en schepen. De hoofdstad van Porto Santo is Vila Baleira. Zowel Funchal en Vila Baleira hebben een eigen luchthaven. Helaas heeft Madeira geen mooie zandstranden. Hiervoor moet je naar het nabij gelegen Porto Santo.

 

 

Goedkoop huis kopen Portugal Eilanden AzorenAzoren

De Azoren bevinden zich in de Atlantische oceaan tussen Europa en Noord Amerika ter hoogte van de hoofdstad Lissabon. De Azoren bestaan uit negen eilanden met een totaal oppervlakte van 2.333 vierkante kilometer.

Het grootste eiland is São Miguel met een grootte van 747 vierkante kilometer. De kleinste van alle negen eilanden is Corvo met een grootte van 17 vierkante kilometer. Het eiland Pico heeft de grootste berg van de Azoren, dit is ook gelijk de hoogste berg van Portugal met een grootte van 2.351 meter en de naam van deze berg is ook gelijk aan de naam van het eiland, Pico. De Azoren zijn hedendaags een onafhankelijke regio van Portugal en beschikt over een eigen regering en Parlement.

Een goedkoop huis kopen Portugal Eilanden? Bent u op zoek naar een huis in Portugal? Op de eilanden van Portugal vindt u zowel rust, natuur, strand en aantrekkelijke huizenprijzen. Een goedkoop huis kopen Portugal

Goedkoop huis kopen Portugal Eilanden Goedkoop huis kopen Portugal Eilanden