Loading...

Koop informatie

bankrekening openen huis kopen portugal

Bankrekening Openen Portugal

Bankrekening openen huis kopen Portugal

Bankrekening openen huis kopen Portugal – U kunt een groot aanbod verwachten van bankdienstverlening en financiële dienstverlening in Portugal. Het is mogelijk om een bankrekening, spaarrekening, bedrijfsrekening of een gezamenlijke rekening te openen. Ook is online bankieren vrijwel bij alle banken mogelijk.

Hoe een bankrekening te openen in Portugal

U zult merken dat elke bank zijn eigen formulieren heeft die ingevuld dienen te worden. Dit zijn meestal de volgende:

  1. De details van de klant en de service van de bank die de klant wilt. (Dados de cliente e Adesao a Productos e Servicos).
  2. De algemene voorwaarden van de bank. (Condicoes Gerais).
  3. Het algemene aanvraagformulier van de bank.

Documenten die nodig zijn om uw bankrekening te openen

EU INGEZETENE NIET-EU INGEZETENE
Paspoort/of identiteitskaart Paspoort en een ander bewijs waarop uw naam en foto op staat
Pas ingezetene Bewijs van adres in uw land
Fiscaal nummer & kaart Fiscaal nummer & kaart
Bewijs van wonen: Bijvoorbeeld, water-gas-licht-tv-internet rekening Bewijs van beroep/contract van bedrijf met uw naam van indiensttreding
Bewijs van zorgverzekering Portugal.

Wij van Huis Kopen Portugal bieden u een uitstekende dienstverlening aan, die meer is dan alleen het vinden van uw ideale woning en investering.

Wij begrijpen maar al te goed dat het voor een buitenlandse investeerder misschien moeilijk is om een bankrekening te openen in Portugal waar u wellicht huur op wilt ontvangen of de rekening van gas, water,licht etc. mee wilt betalen. Daarom zijn wij hier om u daarmee te helpen. We proberen er altijd voor te zorgen dat het koop, verkoop en gehele vastgoed proces zo makkelijk mogelijk voor u verloopt.

We hebben contacten voor u beschikbaar die u bij het openen van een bankrekening in Portugal kunnen helpen. Onze contacten bij de bank kunnen u helpen bij wat u nodig heeft.

Contact:

info@huiskopenportugal.com of bel ons  op +351 963 920 847 voor meer informatie.